Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

Analize ape uzate

Cand vine vorba de efectuarea unor analize pentru ape uzate, industriale sau menajere, noi putem duce la bun sfarsit un set cat mai complex de astfel de analize. Indiferent de cat de specifica sau pentru ce tip de compusi chimici trebuie facuta analiza, noi va putem ajuta.

 

Cel mai simplu model de analiza al apelor uzate include indicatori urmatori: materii in suspensie, CCOCr, detergenti anionici, azot amoniacal, pH, CBO5, substante extractibile cu solvent.

 

Echipamentele de care dispunem si echipele de profesionisti in acest domeniu pe care vi le punem la dispozitie garanteaza ca rezultatele pe care le veti primi in urma analizei apei uzate, industriale sau menajere sunt 100% adevarate. In plus timpul pentru efectuarea acestor analize este foarte scurt, dumneavoastra nefiind obligat sa asteptati saptamani intregi pentru aflarea rezultatelor.

 

De asemenea va putem oferi si consultanta atunci cand vine vorba de respectarea legislatiei ce se refera la poluarea apei si a mediului inconjurator in general.

 

Chiar si in cazul in care aveti nevoie de analize pentru apa subterana, noi, la Labrom va vom putea ajuta si in aceasta situatie datorita echipamentelor de care dispunem.

 

Pentru a fi mai informati cu privire la tipurile de analize a apelor uzate, menajere sau industriale pe care le facem, iata cateva dintre cele mai importante astfel de analize.

 

Metode fizice: determinarea temperaturii si analiza organoleptica

 

Metode chimice: determinarea diferitilor compusi chimici atat pentru apa potabila cat si pentru apa foraj, bazine piscicole sau piscine. Dintre acesti compusi chimici amintim: HCO3, CO2, O2, CO2 liber (pentru apa minerala sau plata), NO2, NO3,.

 

Acestea sunt analizele cele mai des intalnite care se cer pentru apele menajere, industriale si uzate, insa dupa cum am mentiont ulterior, paleta noastra de analize cuprinde o serie de procese mult mai complexe.