Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj

Analize Microbiologice

In cazul in care nu stiati, microbiologia si tehnicile folosite in aceasta stiinta ajuta la observarea, identificarea si indepartarea oricarui tip de microorganism aflat in probele examinate. Acest proces este foart importanta avand in vedere ca multe dintre aceste microorganisme sunt daunatoare atat pentru om cat si pentru conservarea respectivelor produse.

 

Pentru ca rezultatele analizelor sa nu fie compromise, intreg procesul de la recoltare pana la analizarea propriu-zisa a probelor trebuie facuta in modul cel mai profesionist. Labrom poate duce la bun sfarsit un astfel de demers, avand specialistii cat si materialul necesar pentru recoltarea probei, transportarea acesteia si bineinteles analiza finala.

 

Recoltarea probei, sau mai bine spus tehnica de recoltare a probei difera in functie de tipul produsului care trebuie analizat.

 

Transportarea probelor trebuie facuta intr-un interval de timp cat mai scurt pentru a se evita atat moartea microorganismelor deja existenta cat si multiplicarea acestora.

 

Iata o lista cu cele mai des cerute tipuri de analize microbiologice pe care noi in cadrul Labrom le facem in mod constant:

  • Detectarea bacteriilor de tipul Salmonella
  • Numar total de bacterii sulfito-reducatoare
  • Numararea drojdiilor si mucegaiurilor
  • Numar total bacterii coliforme
  • Numar total stafilococi coagulazo-pozitivi
  • Detectia si enumerarea enterobacteriaceaelor
  • Numar total E. coli
  • Detectia si numararea Listeriei
  • Enterococi intestinali
  • Celule somatice lapte
  • Detectia si numararea Listeriei Monocytogenes

 

Tinem sa precizam ca aceste analize microbiologice sunt doar o parte din totalul analizelor pe care putem sa le facem in cadrul laboratoarelor noastre. Datorita echipamentelor de ultima generatie si a personalului nostru care are atat experienta teoretica dar si experienta practica in a face astfel de analize, va punem la dispozitie o gama mult mai larga de analize microbiologice.