Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

Cercetare la cerere

Nu ne ocupam doar ne analizele clasice, oricat de detaliate ar fi ele, ci incercam sa oferim o gama cat mai larga de servicii celor interesati de noi. De aceea oferim si un pachet extins de servicii de cercetare la care puteti avea acces in urma unei cereri.

 

In cadrul acestui serviciu va putem oferi informatii cu privire la termenul de valabilitate a diferitelor produse alimentare. In cazul in care sunteti un producator privat de astfel de produse, este imperativ sa fiti informat cu privire la termenele de valabilitate a alimentelor pe care le scoateti pe piata. Noi la Labrom Bacau va putem oferi un raspuns pentru aceasta problema.

 

In aceeasi situatie va aflati si atunci cand scoateti pe piata un produs nou. Acesta trebuie analizat in detaliu, atat fizic cat si chimic tocmai pentru a fi siguri ca toate normele in vigoare sunt respectate inainte ca respectivul produs sa fie disponibil pe piata de larg consum.

 

In final, cercetarea aplicata este un alt serviciu pe care vi-l punem la dispozitie si pentru care puteti opta. Aceasta poat fi personalizata in functie de nevoile dumneavoastra. Va garantam insa ca va vom putea duce la bun sfarsit orice proiect de cercetare aplicata.