Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

Despre noi

Prezentare Laborator Alexandra - Ianuarie 2015 - (c) Chiriac George 0744 365 230 (128)Labrom si-a inceput activitatea in anul 2008 cand am deschis, din fonduri proprii un laborator privat de analize alimente. Din dorinta de a oferi clientilor nostri o gama completa de servicii la cele mai inalte standarde de calitate, in anul 2010 am deschis cu fonduri europene noul nostru laborator pentru siguranta alimentelor.

 

Laboratorul nostru este dotat cu aparatura de ultima generatie, respectand cele mai exigente cerinte de calitate si toate standardele europene in vigoare. Toate acestea, colaborate cu un personal foarte bine pregatit garanteaza ca analizele sunt efectuate cu precizie maxima si in cel mai scurt timp posibil.

 

Echipa noastra manageriala vine cu o experienta de 20 de ani in industria alimentara, respectiv in procesul de productie, si cunoaste foarte bine problemele cu care se confrunta producatorii, intelege nevoile acestora si e constienta de faptul ca partial, industria alimentara este sezoniera, existand si asa-numitele “perioade moarte”. Astfel, termenele de plata sunt adaptate activitatii producatorilor, pentru perioadele moarte cand activitatea este foarte redusa sau este oprita fiind posibila o reesalonare a platilor.

 

MISIUNEA LABROM

 

Misiunea noastra este oferirea de servicii de cea mai buna calitate pentru clientii nostri, acest lucru  traducandu-se in obtinerea de rezultate exacte pentru toate tipurile de analize si teste efectuate prin utilizarea celor mai noi tehnologii de lucru si specializarea continua a personalului. Obiectivul nostru principal este sa oferim producatorilor posibilitatea sa isi efectueze planul de autocontrol repede, la standarde si mai ales la costuri foarte accesibile.

 

Pastram o comunicare continua cu colaboratorii nostri pentru a-i sprijini in pastrarea unui nivel de calitate cat mai ridicat. In acest sens, am creat o divizie speciala pentru rezolvarea problemelor pe flux. In cazul inregistrarii unor depasiri constante a anumitor parametri calitativi, la cererea clientului ne deplasam in teren pentru identificare problemei si gasirea solutiilor de remediere a acesteia.

 

Labrom este certificat de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) sub numarul 85/02.02.2015. – Vezi autorizatie

 

 DE CE SA ALEGETI SERVICIILE NOASTRE DE ANALIZE ALIMENTE?

 

  • Gama completa de analize alimente: Labrom – laborator analize siguranta alimentelor are autorizate cel mai mare numar de metode de analiza din randul laboratoarelor private pentru siguranta alimentelor la nivel national.
  • O vasta experienta in domeniu:  Echipa Labrom are o experienta de peste 5 ani in siguranta alimentelor si mai bine de 20 de ani in industria alimentara – sectorul productie intelegandu-va foarte bine problemele cu care va confruntati in activitatea de zi cu zi.
  • Corectitudinea rezultatelor: Fiecare proba este analizata de doua ori, conform normelor in vigoare.
  • Operativitate: Labrom garanteaza transmiterea rezultatului complet al analizelor in maxim 7 zile de la primirea probelor.
  • Confidentialitate: Buletinele de analiza sunt exclusiv proprietatea beneficiarului, care indica persoana care le primeste si modalitatea de transmitere.
  • Flexibilitate: Graficul de primire a probelor se poate schimba in functie de necesitatile beneficiarului, programul uzual de Luni pana Sambata, putand fi extins in situatii deosebite si Duminica. Suntem flexibil si in ceea ce priveste termenele de plata.