Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

O gama completa de analize a apei

O gama completa de analize a apei
0 7 January 2015

Indiferent de industria de business in care lucrati, indiferent daca este vorba de industrie alimentara sau de industrie grea, un foarte important aspect este dat de analiza apei folosite in procesele tehnologice.

Daca sunteti in cautarea unor servicii complete de analize ape, in cadrul Labrom Bacau veti gasi tot ceea ce aveti nevoie. De la analiza apelor menajere la analiza apelor industriale. Bineinteles ca oferim seturi complete de analize ape si pentru persoane fizice care doresc sa faca aceste analize pentru apa din fantani de exemplu sau din piscina proprie.

Specialistii nostri vor fi cei care vor recolta probele de apa si de asemenea va garantam faptul ca acestea nu vor fi alterate. In plus, vom efectua acelasi set de analize pentru mai multe esantioane tocmai pentru a va oferi un rezultat 100% corect.

Acest lucru conteaza foarte mult avand in vedere ca in prezent trebuie respectate o serie de reglementari impuse de Uniunea Europeana si bineinteles legislatia in vigoare a tari.

Tocmai pentru a putea garanta atunci cand vine vorba de calitatea serviciilor noastre, am luat in considerare doar tehnologiile de ultima generatie si aparatura ultramoderna tocmai pentru ca rezultatuele sa nu fie viciate. In plus, echipele de specialisti au ani de experienta si de pregatire teoretica atunci cand vine vorba de analize chimico – fizice de orice fel, inclusiv de analize ape.

Bineinteles ca datorita faptului ca va punem la dispozitie un seriviciu complet si de cea mai buna calitate, pentru a fi capabil sa facem acest lucru, preturile pentru serviciile noastre sunt peste media generala disponibila in acest moment, insa si calitatea acestora este cu mult peste aceiasi medie generala.

Asadar, atat timp cat aveti nevoie de orice tip de analize ape, nu evitati sa ne contactati, Labrom Bacau va face fata oricarei provocari.

Posted in Articole utile by administrator | Tags: ,