Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

Analize pentru procesatori

Procesatorii sunt cei mai vizati de Ordinul Presedintelui ANSVSA  -Programul de supraveghere si control in domeniul sigurantei alimentelor. Intrucat procesul de productie ofera multe ocazii de contaminare, fie de pe flux, fie din partea personalului, procesatorilor le este destul de dificil sa lucreze legal, in parametrii impusi de legislatia in vigoare.

 

De aceea rolul procesatorilor este esential atunci cand este vorba de stabilirea si pastrarea unui standard inalt de calitate.

 

De regula, liniile de productie au simtit nevoia de a-si satisface si necesarul de materie prima si, din aceasta cauza, au anexat si partea de abatorizare si de crestere. Astfel fluxul este complet si nu mai poate fi perturbat de furnizori mai putin profesionisti. Problema apare in momentul in care exista mai multe puncte de risc si puncte critice. Daca nu sunt evidentiate si aplicate printr-un program HACCP, atunci problemele de aceasta natura devin si mai mari, si mai serioase, si nu doar pentru procesatori.