Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

Raport proteina Colagen

Una dintre analizele mai complexe care trebuie efectuate este cea a raportului proteina colagen.

Acest raport este foarte important cand vine vorba de produsele de origine animala.

Ca si in multe alte situatii, o serie de reguli au fost impuse de Uniunea Europeana, reguli ce trebuie respectate atat in cazul in care doriti sa distribuiti alimentele in Romania cat si daca aveti in vedere deschiderea unei piete de desfacere oriunde in Uniunea Europeana.

 

Pentru a afla daca raportul proteina – colagen este in limitele impuse de Uniunea Europeana vor trebui facute o serie de analize complexe, care neceista accesul la materiale de ultima generatie precum si un personal de specialisti experimentat. Aceste analize necesita un maxim de atentie, fiind foarte usor de compromis.

 

De aceea, noi ne-am adaptat si pentru a fi siguri ca va vom oferi cele mai bune servicii atunci cand vine vorba de astfel de analize complexe am achizitionat ustensile ultramoderne si am ales sa lucram doar cu specialistii cei mai experimentati in domeniu.

Astfel va garantam ca in cel mai scurt timp veti primi rezultatele analizelor cu privire la raportul proteina – colagen, analize care vor avea o acuratete de 100%.