Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

Analize pentru retaileri

Intr-o continua expansiune si intr-un continuu proces de reinventare si din dorinta de a raspunde cererii pietei, marile lanturi de retaileri constitue un client extrem de important si de pretentios. Modul de lucru la care ne raportam este de regula occidental, marile lanturi fiind detinute de societati din Germania si Franta, Acestea aduc dar la randul lor si cer servicii de cel mai inalt grad de profesionalism in randul furnizorilor de servicii si produse. Acest tip de client organizeaza toti producatorii sau intermediarii in vederea respectarii standardelor de calitate impuse si admise de ei. Regimul de lucru este unul corect, termenele fiind respectate cu rigoare, cat despre negocieri, sunt dure si fara scrupule. Se incaseaza mari taxe de raft si de marketing si nu se discuta pe partea de produse expirate. Inainte de aparitia acestui tip de vanzator, piata din tara noastra era una relaxata, dezorganizata, guvernata de intermediari ce ofereau servicii de o calitate indoielnica. Acum in schimb, producatorii actuali incep sa se organizeze in asociatii pentru a substitui contractele de import ale retailerilor cu contractele de achizitii de pe piata locala, care dau bine in opinia publica si in campaniile de marketing tot mai agresive si mai costisitoare.

 

Analizele solicitate de retaileri sunt urmatoarele:

 

Apa potabila= testul potabilitatii= microbiologic- enterococi,  bacterii coliforme, escherichia coli

Apa reziduala- conform NTPA 002

 

Produse comercializate in magazin prin control aleatoriu, din categoriile de produse stabilite in cadrul programului de autocontrol inregistrat la DSVSA judeteana.

 

De regula acest program de autocontrol este pus la dispozitia noastra, iar noi monitorizam realizarea planului de analize, pentru a evita neconformitati si amenzi din partea organelor de control ale statului care au tendinta de a deveni abuzive ori de cate ori se organizeaza astfel de controale.