Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

Reziduuri

Determinarea tipurilor de reziduuri este foarte importanta deoarece acest lucru poate indica tipul de compusi chimici care se afla intr-o substanta lichida. De cele mai multe ori, indiferent de ce lichid este vorba, acesta dupa o perioada de decantare va produce o serie de reziduuri.

Acestea nu sunt intotdeauna daunatoare, insa este foarte important sa stiti exact ce reprezinta acele reziduuri.

 

In cadrul Labrom Bacau noi avem toate ustensilele precum si aparatura necesara pentru efectuarea oricarui tip de analiza a reziduurilor. Veti stii in proprotie de 100% ce preprezinta rezituurile rezultate in urma decantarii apelor industriale, menajere sau uzate. In acest fel va fi mult mai simplu pentru dumneavoastra sa luati o serie de masuri care sa corijeze eventualele probleme astfel incat sa nu existe situatii de nerespectare a legislatiei in vigoare.

 

In plus, rezultatele exacte sunt garantate nu doar de faptul ca folosim aparatura de ultima generatie, ci si de faptul ca personalul nostru care se ocupa de analizar propriu-zisa a reziduuurilor este califact si are experienta relevanta in aceast domeniu.

 

Asadar, indiferent de reziduurile pe care doriti sa le analizati, serviciile Labrom Bacau va pot oferi un raspuns obiectiv in urma caruia va va fi mult mai usor sa luati o serie de decizii.