Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

Termene Valabilitate

Pentru orice tip de produs alimentar, indiferent de natura lui, inscriptionarea termenului de valabilitate este o conditie obligatorie oriunde in lume.

 

Acest aspect este bine reglementat atat de legislatie aflata in vigoare in Romania cat si de normele impuse de Uniunea Europeana.

 

In momentul in care doriti sa iesiti pe piata cu un produs alimentar de orice fel va trebuie sa indicati termenul de valabilitate al acestuia. De asemenea, este foarte important ca data sau intervalul de timp pe care il veti indica sa fie conform realitatii, in caz contrar riscati sa aveti probleme serioase cu legea.

 

Pentru a evita orice fel de neplaceri, cel mai simplu va fi sa apelati la serviciile noastre. Noi va punem la dispozitie intreg pachetul de analize de pe urma caruia va vom putea informa cu privire la termenele de valabilitate ale produselor dumneavoastra.

 

Acurateatea rezultatelor este de 100% avand in vedere faptul ca dispunem de o aparatura de utlima generatie si personalul nostru are experienta de ani de zile in acest domeniu.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne spuneti ca doriti un set complet de analize pentru determinarea perioadei de valabilitate a produselor. Apoi, noi ne vom ocupa de tot.