Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

Valoare energetica

Atat timp cat aveti de gand sa va lansati in industria alimentara cu un aliment de orice fel, una din primele conditii pentru a putea face acest lucru este sa fiti capabil sa demonstrati valoarea energetica a produselor dumneavoastra.

 

Chiar daca este vorba de produse de origine animala, de produse obtinute din cereale sau alte plante si asa mai departe, aceasta norma impuse de Uniunea Europeana trebuie respectata.

 

Numarul caloriilor trebuie precizat, mai ales daca aveti in vedere sa lansati produse imbuteliate sau sigilate. Chiar si in cazul produselor semipreparate acest lucru trebuie indicat.

 

Pentru a fi sigur ca veti indica valoarea energetica realta vor trebuie facute un set de analize complexe pasupra produselor alimentare pe care dumneavoastra aveti in vedere sa le lansati pe piata.

 

Echipele noastre de specialisti din cadrul Labrom Bacau, ajutate de o tehnologie si de o aparatura de ultima generatie vor putea sa determine valoarea energetica a oricarui tip de produs alimentare pe care il doriti analizata.

Ulterior veti primi rezultatul analizelor alaturi de un raport si veti putea sa scoateti la vanzare catre publicul larg produsele pe care doriti sa le comercializati.