Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj (obligatoriu)

captcha

Valoare Nutritiva

Este foarte important sa stiti cu exactitate valoarea nutrtitiva a produselor dumenavoastra.

Una dintre cele mai importante reglementari ale Uniunii Europene atunci cand vine vorba de industria alimentara este indicarea valorii nutrititive ale oricarui tip de aliment.

 

Indiferent daca vorbim de produse de origine animala, procesate sau neprocesate, de produse ambalate sau imbuteliate, valoarea nutritiva a acestora trebuie sa fie accesibila cumparatorilor.

 

Noi, in cadrul laboratoarelor noastre vom putea determina foarte usor aceasta valoare nutritiva printr-un set de analize ale caror rezultate vi le vom comunica ulterior in mod oficial. Dupa cum bine v-ati dat seama, acest tip de analize trebuie facute inainte ca produsele dumneavoastra sa iasa pe piata.

 

De asemenea, in cazul in care veti schimba in vre-un fel modul de productie a unor alimente, indiferent decat de insignifiante sunt schimabrile aduse, inainte ca noulr produs sa fie lansat pe piata, va trebuie inca o data sa luati in calcul aflarea valorii nutritive.

 

Datorita personalului nostru experimentat si a aparaturii ultra moderne pe care o folosim, va garantam ca rezultatele obtinute vor fi 100% fidele si ca le veti primi in cel mai scurt interval de timp.