Consultanță la fața locului

Partenerul tău în atingerea celor mai înalte standarde de igienă și siguranță alimentară

Labrom sesiune foto -233

Într-o lume în care consumatorii sunt din ce în ce mai conștienți de calitatea produselor pe care le cumpără, igiena și eficiența proceselor de fabricație devin tot mai importante pentru companiile din întreaga lume. În acest context, echipa Labrom vine în ajutorul acestor companii, oferind servicii specializate de consultanță pentru a le ajuta să atingă cele mai înalte standarde în domeniul igienei și siguranței alimentare.

Soluții personalizate pentru igienizarea spațiilor de lucru și proceselor de fabricație

Specialiștii noștri acoperă o gamă largă de probleme legate de igienizarea spațiilor de lucru, utilajelor care vin în contact cu produsul și microflora aerului, oferind soluții personalizate pentru remedierea problemelor și îmbunătățirea eficienței proceselor de fabricație. De asemenea, echipa noastră oferă consultanță în privința manifestării unor fenomene ce apar pe produs privind evoluția parametrilor în perioada termenului de valabilitate, astfel încât să fie prevenite creșterea acidității, eliminarea unor lichide între produs și ambalaj, condiții de ambalare și temperaturi pe tot lanțul frigorific.

Labrom sesiune foto-114

În plus, echipa noastră de specialiști este mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și standarde în domeniul igienei și siguranței alimentare, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru afacerea ta. Suntem pregătiți să ajutăm companiile să respecte cele mai înalte standarde de igienă și siguranță alimentară, oferind consultanță specializată și soluții personalizate pentru fiecare problemă identificată.

Cele mai importante aspecte ale procesului de fabricație și igienei alimentare pe care le ia în considerare echipa Labrom

În ceea ce privește procesul de fabricație și igienă alimentară, există multe aspecte de luat în considerare. Iată câteva dintre cele mai importante:

  • Igienă personală: Angajații care lucrează în industria alimentară trebuie să fie instruiți să respecte cele mai înalte standarde de igienă personală. Acest lucru include spălarea regulată a mâinilor, purtarea echipamentului de protecție adecvat și evitarea contactului cu alimentele în timpul bolilor.
  • Igiena spațiului de lucru: În plus față de igiena personală, este important să se asigure igienizarea adecvată a spațiilor de lucru. Aceasta poate include curățarea și dezinfectarea regulată a suprafețelor.

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X