Analize pentru abatoare
Siguranța alimentară în abatoare: de ce este important să alegeți un laborator de analize specializat

Laboratoare specializate în analize pentru abatoare pentru verificarea igienei și siguranței procesului 

Mulți producători aleg să colaboreze cu laboratoare specializate în analize pentru abatoare pentru a se asigura că sunt respectate cerințele legale referitoare la igiena și siguranța sanitară veterinară. Aceste laboratoare sunt certificate de autoritățile competente și oferă rezultate rapide și precise ale testelor, permițând producătorilor să refuze carcasele neconforme și să ofere produse sigure și de înaltă calitate.

Metode rapide de analiză ajută la menținerea prospețimii produselor de carne și reducerea utilizării conservanților

Utilizarea unor metode de analiză rapide, cum ar fi PCR sau Vidas, poate ajuta la reducerea timpului de analiză și menținerea produselor de carne în stare proaspătă, fără a fi necesară utilizarea conservanților artificiali sau a altor substanțe nocive. Aceste metode sunt ideale pentru loturile mari sau pentru exportatori, oferind rezultate în doar 24 de ore.

Colaborarea cu laboratoare specializate poate aduce beneficii semnificative pentru producători și clienți

Colaborarea cu laboratoare specializate în analize pentru abatoare poate aduce beneficii semnificative pentru producători, crescând încrederea clienților și asigurând siguranța alimentară. Alegerea unui laborator de analize specializat poate ajuta la reducerea practicilor ilegale și nesigure, asigurând astfel calitatea și siguranța produselor de carne.

Labrom sesiune foto-101

Abatoarele ilegale pun în pericol siguranța alimentară și încrederea clienților

Abatoarele ilegale încalcă normele de igienă și siguranță alimentară, ducând la sacrificarea animalelor în mod ilegal și evitând formalitățile legale și normele în vigoare. Aceste practici ilegale pun în pericol siguranța alimentară și încrederea clienților, deoarece produsele din aceste abatoare nu sunt înregistrate și nu pot fi verificate

Garantăm calitatea și profesionalismul serviciilor prin autorizarea ANSVSA și acreditarea RENAR

Sănătatea animalelor și siguranța produselor alimentare sunt cruciale pentru reducerea pierderilor și creșterea productivității. În acest sens, Labrom este autorizat de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) sub numărul 85/29.08.2022, ceea ce garantează calitatea și profesionalismul serviciilor noastre.

Totodată, activitatea analitică a laboratorului a fost evaluată și certificată de către Organismul Național de Acreditare – RENAR sub numărul LI 1240/28.01.2021

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X