Laborator de analize pentru sănătatea și bunăstarea animalelor

Partenerul de încredere al companiilor care fac export de animale

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul analizelor sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, începând cu anul 2023 am retehnologizat și modernizat laboratorul nostru dedicat exclusiv analizelor pentru sănătatea animalelor. 

Oferim o gamă specifică de analize necesare companiilor care fac export de animale, în special în Statul Israel și țările arabe și ne dorim să devenim partenerul acestora pe termen lung, ajutându-le să respecte cele mai înalte standarde pentru sănătatea animalelor de rentă.

De ce să lucrezi cu noi?

Experiență și competență

Cu o experiență vastă în domeniu, echipa noastră de medici veterinari vă asigură cele mai precise și relevante analize pentru a vă proteja animalele și afacerea.

Servicii complete de analize

Oferim o gamă specifică de analize pentru sănătatea animalelor ce necesită certificare pentru export, diagnostic pentru identificarea agenților patogeni virali, bacterieni și parazitari, din mai multe matrici, respectiv: sânge, ser sanguin, fecale, secreții și excreții, dar și probe de suprafețe și așternut din halele de creștere a animalelor.

Răspuns rapid și raportare precisă

Înțelegem importanța rezultatelor rapide și exacte pentru activitatea dumneavoastră. De aceea, ne angajăm să oferim rapoarte de analiză în cel mai scurt timp posibil, fără a compromite calitatea.

Consultanță și suport personalizat

Suntem aici pentru a vă sprijini în luarea deciziilor corecte în ceea ce privește sănătatea animalelor dumneavoastră. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru consultanță și recomandări personalizate.

Conformitate și încredere

Laboratorul nostru este complet înregistrat și autorizat conform reglementărilor și standardelor în vigoare. Lucrăm în strânsă colaborare cu autoritățile competente pentru a ne asigura că rezultatele noastre sunt valide și de încredere.

Gamă variată de analize pentru sănătatea animalelor

Oferim o gamă variată de analize care vizează sănătatea animalelor. Suntem conștienți de importanța vitală a unei diagnosticări rapide și precise, iar echipa noastră de medici veterinari se asigură să aveți parte de cele mai bune servicii în domeniu ce țin de biologie moleculară, serologie, bacteriologie și parazitologie, oferind o gamă largă de analize pentru diferiți patogeni, boli incluse în certificatele de export, dar și pentru diagnostic și supraveghere în fermele de animale.

Laboratorul de biologie moleculară utilizează ultimele generații de echipamente PCR pentru detecția și cuantificarea genomului virusurilor specifice Bluetongue și Diareei Virale Bovine, precum și a bacteriei din genul Leptospira spp.

 

În laboratorul de serologie sunt implementate toate metodele necesare, ce utilizează tehnica ELISA, pentru efectuarea certificării în vederea comerțului cu animale de rentă din speciile bovine, ovine și caprine.

Pachetul de analize implementat în cadrul laboratorului de bacteriologie conține determinări specifice pentru verificarea eficienței decontaminărilor în cadrul fermelor, pentru stabilirea diagnosticului prin identificarea unor agenți patogeni bacterieni sau pentru testarea comportamentului unor tulpini bacteriene la substanțele antimicrobiene.

Formular de contact

Ne puteți contacta prin completarea formularului de mai jos, prin apel telefonic, fax sau e-mail la adresele menționate alăturat

    Număr de telefon

    0 743 399 333 sau 0756 022 254

    Adresa noastră- Bacău

    Strada Liliacului, nr. 4, Hemeiuș, județul Bacău, România

    X