Valoare energetică

Atât timp cât aveți de gând lansați în industria alimentară cu un aliment de orice fel, una din primele condiții pentru a putea face acest lucru este fiți capabil demonstrați valoarea energetică a produselor dumneavoastră.

Chiar dacă este vorba de produse de origine animală, de produse obținute din cereale sau alte plante și așa mai departe, această normă impusă de Uniunea Europeană trebuie respectată.

Numărul caloriilor trebuie precizat, mai ales dacă aveți în vedere lansați produse îmbuteliate sau sigilate. Chiar și în cazul produselor semipreparate acest lucru trebuie indicat.

Pentru a fi sigur veți indica valoarea energetică reală, va trebui făcut un set de analize complexe asupra produselor alimentare pe care dumneavoastră aveți în vedere le lansați pe piață.

Echipele noastre de specialiști din cadrul Labrom Bacău, ajutate de o tehnologie și de o aparatură de ultimă generație vor putea determine valoarea energetică a oricărui tip de produs alimentare pe care îl doriți analizat.

Ulterior veți primi rezultatul analizelor alături de un raport și veți putea scoateți la vânzare către publicul larg produsele pe care doriți le comercializați.

X