Analize valoarea energetică

O condiție obligatorie pentru lansarea produselor alimentare

Pentru a putea lansa cu succes orice produs alimentar, trebuie să puteți demonstra cu precizie valoarea energetică a acestuia. Fie că este vorba despre produse de origine animală, cereale sau alte plante, respectarea normelor impuse de Uniunea Europeană este esențială.

Asigură-te că produsul tău alimentar este conform cu normele UE, inclusiv valoarea energetică!

Indicarea numărului de calorii este obligatorie, mai ales în cazul produselor îmbuteliate sau sigilate, dar și pentru produsele semipreparate.

Labrom sesiune foto-161
Labrom sesiune foto-138

Analize complexe pentru produse alimentare – garanția valorii energetice corecte

Pentru a fi siguri că valoarea energetică indicată este corectă, este necesar să se efectueze analize de laborator asupra produselor alimentare pe care le plasați pe piață.

La Labrom, specialiștii noștri și tehnologia de ultimă generație pe care o avem la dispoziție ne permit să determinăm cu exactitate valoarea energetică a oricărui tip de produs alimentar.

Obține un raport detaliat pentru produsele tale alimentare – lansare pe piață cu încredere

Odată ce obținem rezultatele analizelor, vă vom oferi un raport detaliat, astfel încât să puteți lansa produsele pe piață cu încredere. La noi, veți beneficia de cele mai bune servicii și de un nivel ridicat de precizie în determinarea valorii energetice a produselor alimentare.

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X