Analize Ape uzate

Când vine vorba de efectuarea unor analize pentru ape uzate, industriale sau menajere, noi putem duce la bun sfârșit un set cât mai complex de astfel de analize. Indiferent de cât de specifică sau pentru ce tip de compuși chimici trebuie făcută analiza, noi putem ajuta.

Cel mai simplu model de analiză al apelor uzate include indicatorii următori: materii în suspensie, CCOCr, detergenți anionici, azot amoniacal, pH, CBO5, substanțe extractibile cu solvent.

Echipamentele de care dispunem și echipele de profesioniști în acest domeniu pe care vi le punem la dispoziție garantează  rezultatele pe care le veți primi în urma analizei apei uzate, industriale sau menajere sunt 100% adevărate. În plus timpul pentru efectuarea acestor analize este foarte scurt, dumneavoastră nefiind obligat să așteptați săptămâni întregi pentru aflarea rezultatelor. 

De asemenea, vă putem oferi și consultanță atunci când vine vorba de respectarea legislației ce se referă la poluarea apei și a mediului înconjurător în general. Chiar și în cazul în care aveți nevoie de analize pentru apa subterană, noi, la Labrom, vă vom putea ajuta și în această situație datorită echipamentelor de care dispunem.

Pentru a fi mai informați cu privire la tipurile de analize a apelor uzate, menajere sau industriale pe care le facem, iată câteva dintre cele mai importante astfel de analize:

  • Metode fizice: determinarea temperaturii și analiza organoleptică
  • Metode chimice: determinarea diferiților compuși chimici atât pentru apa potabilă cât și pentru apa foraj, bazine piscicole sau piscine. Dintre acești compuși chimici amintim: HCO3, CO2, O2, CO2 liber (pentru apa minerală sau plată), NO2, NO3.

Acestea sunt analizele cel mai des întâlnite care se cer pentru apele menajere, industriale și uzate, însă după cum am mentiont ulterior, paleta noastră de analize cuprinde o serie de procese mult mai complexe.

X