Analize ape uzate

Garanția unui serviciu de înaltă calitate pentru protejarea mediului și a sănătății publice

Analize ape uzate

Efectuarea analizelor apei uzate, indiferent de tipul acesteia, reprezintă un proces vital pentru protejarea mediului înconjurător și a sănătății publice. Prin analiza apei uzate, putem identifica substanțele chimice și poluanții care pot avea un impact negativ asupra mediului și sănătății publice. În plus, prin utilizarea celor mai avansate tehnologii și a personalului bine pregătit, laboratorul nostru oferă un serviciu de încredere și de înaltă calitate în analiza apei uzate.

Analize ape uzate- Analize complexe și personalizate pentru nevoile tale

Indiferent de complexitatea analizelor necesare pentru apa uzată, noi suntem aici pentru a oferi cele mai precise și detaliate rezultate. Echipa noastră de specialiști poate să efectueze analize pentru o gamă variată de compuși chimici, inclusiv materii în suspensie, CCOCr, detergenți anionici, azot amoniacal, pH, CBO5, substanțe extractibile cu solvent și multe altele. Astfel, ne asigurăm că vei primi informații complete și utile pentru a lua decizii în ceea ce privește gestionarea apei uzate.

Analize ape uzate
Analiză apă potabilă

Analize ape uzate- Rezultate precise și rapide

Laboratorul nostru este dotat cu cele mai avansate echipamente și tehnologii pentru a asigura analize rapide și precise ale apei uzate. Personalul nostru bine pregătit garantează că rezultatele primite sunt 100% exacte și fiabile. În plus, timpul de așteptare pentru obținerea acestor rezultate este minim, astfel încât puteți lua decizii importante fără întârzieri.

Consultanță specializată în conformitate cu reglementările și legislația în vigoare

Oferim, de asemenea, consultanță pentru respectarea legilor și reglementărilor privind mediul înconjurător și poluarea apei. Fie că aveți nevoie de ajutor pentru a identifica problemele legate de apa uzată sau pentru a îndeplini cerințele de conformitate, echipa noastră de experți vă poate ajuta să găsiți soluțiile cele mai potrivite. De asemenea, suntem mereu la curent cu ultimele modificări ale reglementărilor și legilor în domeniul mediului și putem oferi consultanță specializată pentru a vă asigura că respectați întotdeauna cerințele în vigoare.

Acestea sunt analizele cel mai des întâlnite care se cer pentru apele menajere, industriale și uzate, însă după cum am mentiont ulterior, paleta noastră de analize cuprinde o serie de procese mult mai complexe.  Autorizarea noastră de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), respectiv acreditarea noastră de către Organismul Național de Acreditare – RENAR,  garantează exactitatea și corectitudinea rezultatelor analizelor noastre. 

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X