Reziduuri

Garanția unui serviciu de înaltă calitate pentru protejarea mediului și a sănătății publice

Determinarea tipurilor de reziduuri este foarte importantă, deoarece acest lucru poate indica tipul de compuși chimici care se află într-o substanță lichidă. De cele mai multe ori, indiferent de ce lichid este vorba, acesta după o perioadă de decantare va produce o serie de reziduuri.

Acestea nu sunt întotdeauna dăunătoare, însă este foarte important știți exact ce reprezintă acele reziduuri.

În cadrul Labrom avem toate ustensilele precum și aparatura necesară pentru efectuarea oricărui tip de analiză a reziduurilor. Veți știi în proporție de 100% ce reprezintă reziduurile rezultate în urma decantării apelor industriale, menajere sau uzate. În acest fel va fi mult mai simplu  luați o serie de măsuri care  corijeze eventualele probleme astfel încât  nu existe situații de nerespectare a legislației în vigoare.

Analiză apă potabilă

În plus, rezultatele exacte sunt garantate nu doar de faptul  folosim aparatură de ultima generație, ci și de faptul  personalul nostru care se ocupă de analiza propriu-zisă a reziduurilor este calificat și are experiență relevantă în acest domeniu.

Așadar, indiferent de reziduurile pe care doriți  le analizați, serviciile Labrom Bacău  pot oferi un răspuns obiectiv în urma căruia  va fi mult mai ușor  luați o serie de decizii.

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X