reziduuri

Determinarea tipurilor de reziduuri este foarte importantă, deoarece acest lucru poate indica tipul de compuși chimici care se află într-o substanță lichidă. De cele mai multe ori, indiferent de ce lichid este vorba, acesta după o perioadă de decantare va produce o serie de reziduuri.

Acestea nu sunt întotdeauna dăunătoare, însă este foarte important știți exact ce reprezintă acele reziduuri.

În cadrul Labrom Bacău noi avem toate ustensilele precum și aparatura necesară pentru efectuarea oricărui tip de analiză a reziduurilor. Veți știi în proporție de 100% ce reprezintă rezituurile rezultate în urma decantării apelor industriale, menajere sau uzate. În acest fel va fi mult mai simplu pentru dumneavoastră luați o serie de măsuri care corijeze eventualele probleme astfel încât nu existe situații de nerespectare a legislației în vigoare.

În plus, rezultatele exacte sunt garantate nu doar de faptul folosim aparatură de ultima generație, ci și de faptul personalul nostru care se ocupă de analiza propriu-zisă a reziduuurilor este calificat și are experiență relevantă în aceast domeniu.

Așadar, indiferent de reziduurile pe care doriți le analizați, serviciile Labrom Bacău pot oferi un răspuns obiectiv în urma căruia va fi mult mai ușor luați o serie de decizii.

X