Despre noi

Labrom și-a început activitatea în anul 2008, când am deschis, din fonduri proprii, un laborator privat de analize alimente. Din dorința de a oferi clienților noștri o gamă completă de servicii la cele mai înalte standarde de calitate, în anul 2010 am deschis cu fonduri europene noul nostru laborator pentru siguranța alimentelor.

Laboratorul nostru este dotat cu aparatură de ultimă generație, respectând cele mai exigente cerințe de calitate și toate standardele europene în vigoare. Toate acestea, colaborate cu un personal foarte bine pregătit, garantează analizele sunt efectuate cu precizie maximă și în cel mai scurt timp posibil.

Echipa noastră managerială vine cu o experiență de 20 de ani în industria alimentară, respectiv în procesul de producție, și cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă producătorii,  înțelege nevoile acestora

 și e conștientă de faptul  parțial, industria alimentară este sezonierăexistând și așa-numitele “perioade moarte”. Astfel, termenele de plată sunt adaptate activității producătorilor, pentru perioadele moarte când activitatea este foarte redusă sau este oprită fiind posibilă o reeșalonare a plăților.

MISIUNEA LABROM

Misiunea noastră este oferirea de servicii de cea mai bună calitate pentru clienții noștri, acest lucru traducându-se în obținerea de rezultate exacte pentru toate tipurile de analize și teste efectuate prin utilizarea celor mai noi tehnologii de lucru și specializarea continuă a personalului. Obiectivul nostru principal este să oferim producătorilor posibilitatea să își efectueze planul de autocontrol repede, la standarde și mai ales la costuri foarte accesibile.

Păstrăm o comunicare continuă cu colaboratorii noștri pentru a-i sprijini în păstrarea unui nivel de calitate cât mai ridicat. În acest sens, am creat o divizie specială pentru rezolvarea problemelor pe flux.

În cazul înregistrării unor depășiri constante a anumitor parametri calitativi, la cererea clientului ne deplasăm în teren pentru identificarea problemei și găsirea soluțiilor de remediere a acesteia.

Labrom este certificat de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) sub numărul 85/02.02.2015. – Vezi autorizație

De ce să alegeți serviciile noastre de analize alimente?

Gama completă de analize alimente

Labrom – laborator analize siguranța alimentelor, are autorizat cel mai mare număr de metode de analiză din rândul laboratoarelor private pentru siguranța alimentelor la nivel național.

Flexibilitate

Graficul de primire a probelor se poate schimba în funcție de necesitățile beneficiarului, programul uzual de Luni până Sâmbătă, putând fi extins în situații deosebite și Duminica. Suntem flexibili și în ceea ce privește termenele de plată.

O vastă experiență în domeniu

Echipa Labrom are o experiență de peste 5 ani în siguranța alimentelor și mai bine de 20 de ani în industria alimentară – sectorul producție înțelegându-vă foarte bine problemele cu care vă confruntați în activitatea de zi cu zi.

Operativitate

Labrom garantează transmiterea rezultatului complet al analizelor în maxim 7 zile de la primirea probelor.

Corectitudinea rezultatelor

Fiecare probă este analizată de două ori, conform normelor în vigoare.

Confidențialitate

Buletinele de analiză sunt exclusiv proprietatea beneficiarului, care indică persoana care le primește și modalitatea de transmitere.

X