Povestea noastră

Labrom sesiune foto -243

Labrom – Experiență și implicare pentru siguranța alimentară la cele mai înalte standarde

Cu o experiență de peste 15 ani, Labrom este unul dintre cele mai puternice laboratoare din România în furnizarea de analize de siguranța alimentară la cele mai înalte standarde. 

Inovație și calitate în furnizarea de servicii de siguranța alimentară

Povestea noastră începe în 2008 când am deschis un laborator privat de analize pentru alimente, iar în 2010 am investit fonduri europene pentru a deschide un nou laborator pentru siguranța alimentelor, astfel oferind clienților noștri o gamă completă de servicii.

Echipa noastră de experți și tehnologia de ultimă generație ne permit să oferim clienților noștri soluții precise și rapide, adaptate nevoilor fiecăruia. Cu un laborator modern și dotat cu aparatură de ultimă generație, respectăm cele mai exigente cerințe de calitate și toate standardele europene în vigoare. Colaborăm strâns cu producătorii și nevoile acestora sunt mereu în mintea noastră. 

Flexibilitate și angajament pentru succesul clienților noștri

În plus, suntem conștienți că uneori activitatea industriei alimentare este sezonieră. Prin urmare, suntem flexibili în ceea ce privește termenele de plată și oferim parteneriate de încredere și soluții personalizate pentru afacerile clienților noștri. 

Autorizarea noastră de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), respectiv acreditarea noastră de către Organismul Național de Acreditare – RENAR,  garantează exactitatea și corectitudinea rezultatelor analizelor noastre. 

Încredere și calitate: Partenerul tău pentru siguranța alimentară

La Labrom, suntem dedicați să ajutăm clienții noștri să atingă cele mai înalte standarde de calitate și să își crească afacerile cu încredere.

Labrom sesiune foto-154

Misiune, vizune și valori

Labrom sesiune foto-100

Misiunea Labrom:

Ne dedicăm îmbunătățirii siguranței alimentelor prin furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate și prin parteneriate de încredere cu clienții noștri. Credem că siguranța alimentară este esențială pentru sănătatea și bunăstarea consumatorilor, iar misiunea noastră este de a contribui la această cauză.

Viziunea Labrom:

Ne dorim să devenim lideri în furnizarea de servicii de analiză de laborator pentru siguranța produselor alimentare, prin inovație, tehnologie de ultimă generație și o echipă de experți dedicată și pasionată. Viziunea noastră este de a contribui la crearea unei lumi mai sigure și sănătoase prin intermediul produselor alimentare de calitate superioară.

Valorile Labrom

Excelență

Căutăm să atingem cele mai înalte standarde de calitate în tot ceea ce facem, prin inovație, precizie și eficiență.

Încredere

Ne străduim să construim parteneriate de încredere cu clienții noștri, bazate pe integritate, transparență și profesionalism.

Responsabilitate

Suntem responsabili față de clienții noștri, față de comunitatea în care activăm și față de mediul înconjurător. 

Pasiune

Suntem o echipă de experți pasionați de ceea ce facem și de impactul pe care îl avem asupra lumii. Căutăm să aducem energia și pasiunea noastră în fiecare proiect.

Echipa noastră

Cătălin Butnaru

Andrei Butnaru

Dr. Andrei Nicolau

Oana Buzatu

CEO

Untitled design-15

Dr. Mara Munteanu

Șef laborator biologie moleculară

COO

11

Dragoș Dobrică

Șef laborator fizico-chimic și reziduuri

Director General

Șef laborator microbiologie

De ce să alegeți serviciile noastre de analize alimente?

Expertiză

Cu o experiență de peste 15 ani în industria de siguranță alimentară, Labrom este un lider recunoscut în furnizarea de analize și servicii de înaltă calitate.

Inovație

Laboratorul nostru este dotat cu tehnologie de ultimă generație și instrumente avansate de analiză, permițându-ne să oferim soluții precise și rapide pentru clienții noștri.

Calitate

Labrom respectă cele mai exigente standarde de calitate și toate cerințele legale în vigoare, fiind autorizat de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) și acreditat de Organismul Național de Acreditare - RENAR.

Personalizare

Înțelegem că nevoile clienților noștri pot varia și suntem pregătiți să oferim soluții personalizate pentru fiecare afacere, adaptate nevoilor și cerințelor specifice.

Flexibilitate

Suntem mereu deschiși pentru a dezvolta parteneriate de încredere cu clienții noștri.

Încredere

Ne angajăm să oferim servicii de calitate și să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, ajutându-i să își crească afacerile și să atingă cele mai înalte standarde de siguranță alimentară.

Ne dorim să îți oferim cele mai bune servicii și să fim partenerul de încredere de care afacerea ta are nevoie. Labrom este certificat de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) sub numărul 85/29.08.2022. – Vezi autorizație

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X