Analize pentru produse noi

Garantăm siguranța consumatorilor

Atunci când vine vorba de alimente noi, este crucial să fie supuse unor seturi de analize complexe pentru a determina dacă sunt sau nu sunt sigure pentru consumul publicului larg. Înainte de a lansa un nou produs pe piață, trebuie să fiți sigur că îndeplinește toate standardele de calitate pentru a evita consecințele negative asupra sănătății consumatorilor și pentru a evita problemele cu legea.

Dezvoltarea produselor alimentare de calitate – Servicii complete de analize la Labrom

În cadrul Labrom, suntem conștienți de importanța acestui proces și ne angajăm să vă ajutăm în acest demers. Avem o echipă de specialiști cu o pregătire specializată atât teoretică, cât și practică, care folosesc echipamente de ultimă generație pentru a asigura că rezultatele analizelor noastre sunt 100% precise.

Labrom sesiune foto-143
Labrom sesiune foto-110

Timpul este esențial – Analize rapide și precise la Labrom pentru lansarea produselor cât mai curând posibil

Fie că este vorba de analiza unor ingrediente noi sau de monitorizarea calității unui produs deja existent pe piață, suntem pregătiți să oferim servicii complete de analize, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine: să dezvoltați produse alimentare de calitate superioară. De asemenea, suntem conștienți că timpul este esențial în această industrie, de aceea ne angajăm să furnizăm rezultatele analizelor noastre într-un interval minim de timp, pentru a vă ajuta să lansați produsele cât mai curând posibil.

Labrom – Garanția siguranței consumatorilor

Prin urmare, încrederea în Labrom înseamnă un partener de încredere în dezvoltarea și testarea produselor tale alimentare, garantând siguranța consumatorilor și evitarea oricăror probleme cu autoritățile în acest sens.

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X