Analize fizico- chimice

Garanția unui serviciu de înaltă calitate

Labrom sesiune foto-140

Ne identificăm ca o fiind o echipă de analiști, specializați în încercări fizico-chimice de calitate.

Gama noastră de analize fizio- chimice cuprinde:

  • Determinarea valorii nutriționale / valorii energetice ale produselor alimentare și nonalimentare (matrici: carne și produse din carne, produse dulci, lapte și produse din lapte, lapte praf și produse din lapte praf, produse cerealiere, de morărit, biscuiți și produse de panificație).
  • Evaluăm stabilitatea produselor perisabile / fresh prin încercări de prospețime.
  • Analiza potabilității apei sau a apei tehnologice. 
  • Determinarea pH-ului , Determinarea conținutului de nitriți din apa, 
  • Determinarea conținutului de nitrati din apa, 
  • Determinarea conținutului de amoniu din apă
  • Determinarea conținutului de săruri de magneziu și calciu (duritate totală)
  • Determinarea conținutului de clor total din apă identificate în Ordonanță nr. 7 din 18 ianuarie 2023 privind calitatea apei destinate consumului uman.
  • Identificarea gradului de prospețime a produselor de tip catering/vânzare cu amănuntul.
  • Determinarea conținutului de micotoxine prezente în cereale și produse cerealiere: Aflatoxina B1, Aflatoxine totale G2, G1, B2, B1, Ochratoxina, Zearalenona, Deoxynivalenol).
  • Determinarea prospețimii (ABVT) și a histaminei din pește și produse pescărești.

Calitatea și precizia rezultatelor noastre este garantată prin participarea în mod constant cu obținerea de rezultate satisfăcătoare la scheme internaționale de intercomparare organizate de entități certificate în acest sens. 

Pentru a diminua costurile de producție a produsului finit este importantă determinarea valorii componentelor (proteine, grăsimi, glucide, fibre) ce stau la baza calculului energetic al produsului.


Labrom sesiune foto-157

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X