Cercetare la cerere

Nu ne ocupăm doar de analizele clasice, oricât de detaliate ar fi ele, ci încercăm oferim o gamă cât mai largă de servicii celor interesați de noi. De aceea oferim și un pachet extins de servicii de cercetare la care puteți avea acces în urma unei cereri.

În cadrul acestui serviciu putem oferi informații cu privire la termenul de valabilitate a diferitelor produse alimentare. În cazul în care sunteți un producător privat de astfel de produse, este imperativ fiți informat cu privire la termenele de valabilitate a alimentelor pe care le scoateți pe piață. Noi la Labrom Bacău putem oferi un răspuns pentru această problemă.

În aceeași situație aflați și atunci când scoateți pe piață un produs nou. Acesta trebuie analizat în detaliu, atât fizic cât și chimic tocmai pentru a fi siguri toate normele în vigoare sunt respectate înainte ca respectivul produs fie disponibil pe piața de larg consum.

În final, cercetarea aplicată este un alt serviciu pe care vi-l punem la dispoziție și pentru care puteți opta. Aceasta poat fi personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră. garantăm însă vom putea duce la bun sfârșit orice proiect de cercetare aplicată.

X