Termene de valabilitate

Pentru orice tip de produs alimentar, indiferent de natura lui, inscripționarea termenului de valabilitate este o condiție obligatorie oriunde în lume.

Acest aspect este bine reglementat atât de legislația aflată în vigoare în Romania, cât și de normele impuse de Uniunea Europeană.

În momentul în care doriți ieșiți pe piață cu un produs alimentar de orice fel, va trebui indicați termenul de valabilitate al acestuia. De asemenea, este foarte important ca data sau intervalul de timp pe care îl veți indica fie conform realității, în caz contrar riscați aveți probleme serioase cu legea.

Pentru a evita orice fel de neplăceri, cel mai simplu va fi apelați la serviciile noastre. Noi punem la dispoziție întreg pachetul de analize de pe urma căruia vom putea informa cu privire la termenele de valabilitate ale produselor dumneavoastră.

Acuratețea rezultatelor este de 100% având în vedere faptul dispunem de o aparatură de ultimă generație și personalul nostru are experiență de ani de zile în acest domeniu.

Tot ce trebuie faceți este ne contactati și ne spuneți doriți un set complet de analize pentru determinarea perioadei de valabilitate a produselor. Apoi, noi ne vom ocupa de tot.

X