Termene de valabilitate

Încrederea în termenele de valabilitate începe cu analize precise și experți în domeniu

Indiferent de natura produsului alimentar, termenul de valabilitate reprezintă un aspect crucial în industria alimentară. Indiferent dacă este vorba despre produse proaspete, conservate sau ambalate, este important să cunoaștem perioada de timp în care acestea pot fi consumate în siguranță.

Protejează-ți afacerea și consumatorii cu termene de valabilitate verificate și exacte

Din acest motiv, inscripționarea termenelor de valabilitate este o condiție obligatorie pentru orice tip de produs alimentar, oriunde în lume. Această cerință este reglementată de legislația românească și de normele impuse de Uniunea Europeană, astfel încât producătorii și comercianții sunt obligați să respecte aceste reguli în mod strict.

Termenele de valabilitate corecte sunt esențiale pentru siguranța alimentară și afacerea ta

În momentul în care doriți să ieșiți pe piață cu un produs alimentar de orice fel, va trebui să indicați termenul de valabilitate al acestuia. 

Labrom sesiune foto-121
Labrom sesiune foto-141

Este important să rețineți că data sau intervalul de timp pe care îl veți indica trebuie să fie conform realității, în caz contrar riscați să aveți probleme cu legea.

În acest context, apelarea la serviciile specializate de analiză a perioadei de valabilitate poate fi o decizie înțeleaptă și profitabilă pentru afacerea ta. Personalul nostru calificat și cu experiență de ani de zile în acest domeniu îți poate pune la dispoziție întreg pachetul de analize necesare pentru a determina termenele de valabilitate ale produselor.

Analize specializate pentru termene de valabilitate exacte și sigure ale produselor tale

Oferim o gamă largă de analize pentru a verifica siguranța alimentelor, incluzând teste microbiologice și chimice, precum și analize de textură și gust. Acuratețea rezultatelor este de 100% având în vedere faptul că dispunem de o aparatură de ultimă generație și personalul nostru are experiență de ani de zile în acest domeniu.

Protejează-ți afacerea și consumatorii cu termene de valabilitate corecte și verificate

Protejarea consumatorilor și a afacerii dumneavoastră este prioritatea noastră. În timp ce inscripționarea termenelor de valabilitate este o cerință legală, verificarea lor prin intermediul analizelor specializate este o investiție esențială în afacerea ta. 

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X