Analize pentru crescători
Cheia competitivității în industria crescătorilor de animale

Analize pentru crescători de animale – Importanța siguranței alimentare și a sănătății animalelor pentru competitivitatea în industria agricolă

În România, crescătorii de animale se confruntă cu o piață aglomerată și o concurență internațională în creștere. Din America de Sud și Europa Centrală vin economii emergente care dictează standardele de calitate și prețurile în industria agricolă, ceea ce determină ca orice crescător să fie la curent cu aceste standarde și să le depășească, dacă se poate.

În acest context, compania noastră vine în ajutorul crescătorilor români prin oferirea de servicii de laborator – analize apă, teste de sanitație, analize hrană pentru animale. Oferim asistență specializată pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și suntem dedicați în a oferi servicii de calitate superioară în domeniul analizelor pentru crescătorii de animale.

Garantăm calitatea și profesionalismul serviciilor prin autorizarea ANSVSA și acreditarea RENAR

Sănătatea animalelor și siguranța alimentară sunt cruciale pentru reducerea pierderilor și creșterea productivității. În acest sens, Labrom este autorizat de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) sub numărul 85/29.08.2022, ceea ce garantează calitatea și profesionalismul serviciilor noastre.

Totodată, activitatea analitică a laboratorului a fost evaluată și certificată de către Organismul Național de Acreditare – RENAR sub numărul LI 1240/28.01.2021

Respectăm confidențialitatea și securitatea datelor

Oferim instruirea necesară pentru recoltarea probelor și nu intervenim în intimitatea fermelor, asigurând confidențialitatea informațiilor și securitatea datelor. De asemenea, pentru a economisi timp și energie, oferim serviciul de preluare a probelor chiar de la beneficiari.

Deși piața de creștere a bovinelor din România este slab dezvoltată, acest lucru poate fi o oportunitate pentru a îmbunătăți calitatea și a dezvolta infrastructura și formele de producție a cărnii de vită. Prin intermediul serviciilor noastre, vă putem ajuta să vă creșteți eficiența și profitabilitatea, asigurând siguranța alimentară și sănătatea animalelor.

Mai jos, găsiți câteva dintre serviciile noastre de laborator pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea de creștere a animalelor:

  • Analize microbiologice pentru determinarea calității apei: Detectează și identifică agenți patogeni, toxine și alți factori care pot pune în pericol sănătatea animalelor;
  • Analiza de calitate a hranei pentru animale: Evaluarea compoziției chimice și nutriționale a hranei pentru animale pentru a asigura o nutriție optimă a animalelor;

Toate aceste servicii sunt realizate cu echipamente de ultimă generație și de către experți calificați în domeniul analizelor pentru creșterea animalelor. În plus, colaborăm cu parteneri din întreaga lume pentru a aduce cele mai recente tehnologii și metode de analiză în România.

Oferim asistență de laborator de înaltă calitate pentru a ajuta crescătorii de animale să-și îmbunătățească eficiența și să-și maximizeze profiturile, în timp ce asigură sănătatea animalelor și siguranța alimentară. Suntem dedicați în a fi partenerul de încredere al clienților noștri în creșterea animalelor și în a oferi soluții personalizate pentru fiecare nevoie specifică.

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X