Analize pentru retaileri
Retailerii mari au devenit un client important și exigent pe piața românească atunci când vine vorba de siguranța și igiena produselor alimentare

Într-un proces continuu de expansiune și reinventare, marile lanțuri de retaileri au devenit un client extrem de important și exigent pe piața românească. Aceștia își doresc mereu să răspundă cererii pieței într-un mod eficient și cu produse de cea mai înaltă calitate, deoarece aceasta este cheia succesului lor pe termen lung.

Analizele cerute de retaileri sunt riguroase și specifice, iar Labrom este un partener de încredere pentru clienții săi

În ceea ce privește analizele solicitate de retaileri, acestea sunt foarte specifice și riguroase. Apa potabilă trebuie să treacă testul potabilității, iar apa reziduală trebuie să fie conform NTPA 002. De asemenea, produsele comercializate în magazin trebuie supuse unui control aleatoriu, conform programului de autocontrol înregistrat la DSVSA județeană. Pentru a evita neconformitățile și amenzile din partea organelor de control ale statului este important să aveți un partener de încredere care să monitorizeze realizarea planului de analize în cadrul programului de autocontrol pus la dispoziție de retaileri.

Labrom oferă servicii de analize de înaltă calitate pentru toate tipurile de produse și este autorizat de ANSVSA și acreditat RENAR

În acest sens, Labrom este un partener de încredere pentru clienții săi, fiind autorizat de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) sub numărul 85/29.08.2022 și acreditat RENAR – certificat nr.  LI 1240/28.01.2021. Prin urmare, Labrom oferă servicii de analize de înaltă calitate pentru toate tipurile de produse, de la produse alimentare la produse chimice și farmaceutice. În plus, laboratorul nostru este dotat cu cele mai noi echipamente și tehnologii, iar personalul nostru specializat și experimentat asigură rezultate precise și prompte. Suntem capabili să răspundem rapid cerințelor clienților noștri, astfel încât să puteți fi siguri că toate produsele respectă toate standardele impuse de marile lanțuri de retaileri.

Labrom sesiune foto-114
Labrom sesiune foto-131

În plus, laboratorul nostru este dotat cu cele mai noi echipamente și tehnologii, iar personalul nostru specializat și experimentat asigură rezultate precise și prompte. Suntem capabili să răspundem rapid cerințelor clienților noștri, astfel încât să puteți fi siguri că toate produsele respectă toate standardele impuse de marile lanțuri de retaileri.

Labrom este un partener de încredere pentru producătorii și intermediarii care doresc să își consolideze poziția pe piață și să ofere produse de cea mai bună calitate.

Piața românească a evoluat semnificativ în ultimii ani, iar marile lanțuri de retaileri au devenit un factor important în această evoluție. Furnizorii de servicii și produse trebuie să fie capabili să se adapteze și să ofere servicii de înaltă calitate pentru a răspunde cerințelor acestora. În acest context, Labrom este un partener de încredere pentru toți producătorii și intermediarii care doresc să își consolideze poziția pe piață și să ofere produse de cea mai bună calitate.

De 15 ani suntem dedicați siguranței alimentelor

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.
X