Analiza alimentelor

Când vine vorba de un pachet de servicii care implică analiza de alimente, este foarte important să alegeți un furnizor de servicii cu adevărat profesionist, care să fie capabil să vă ofere ​o gamă cât mai largă și mai variată de servicii. Având în vedere legislația în vigoare precum și diferitele norme impuse de Uniunea Europeană ce trebuie respectate, analiza alimentelor pe care le produceți și le scoateți pe piață trebuie făcută în cel mai profesionist mod.

Noi în cadrul Labrom Bacău vă punem la dispoziție o paletă completă de servicii atunci când vine vorba de analiza de alimente. Indiferent dacă e vorba de analize de natură chimică sau fizică, noi vă putem ajuta.

De la analize ce implică aflarea valorii nutritive sau a valorii calorice, până la analize complexe ce determina raportul proteină – colagen sau la aflarea termenului de valabilitate.

Și pentru că știm cât de important este să vă oferim rezultate care să fie 100% exacte, am investit într-o aparatură de ultimă generație și am avut grijă să colaborăm cu cei mai buni specialiști în domeniu.

Așadar, noi vă punem la dispoziție un pachet de servicii complet, servicii care vor fi îndeplinite cu ajutorul unor specialiști profesioniști și a unor tehnologii de ultimă generație.

Ceea ce trebuie însă să înțelegeți este faptul că pentru un serviciu de acest gen, care este cu mult peste media oricăror servicii ce implică analiza de alimente, vă trebui să fiți dispus să investiți puțin mai mult din punct de vedere financiar.

X