O gamă completă de analize a apei

Indiferent de industria de business în care lucrați, indiferent dacă este vorba de industrie alimentară sau de industrie grea, un foarte important aspect este dat de analiza apei folosite în procesele tehnologice.

Dacă sunteți în căutarea unor servicii complete de analize ape, în cadrul Labrom Bacău veți găsi tot ceea ce aveți nevoie. De la analiza apelor menajere la analiza apelor industriale. Bineînțeles că oferim seturi complete de analize ape și pentru persoane fizice care doresc să facă aceste analize pentru apa din fântâni de exemplu sau din piscina proprie.

Specialiștii noștri vor fi cei care vor recolta probele de apă și de asemenea vă garantăm faptul că acestea nu vor fi alterate. În plus, vom efectua același set de analize pentru mai multe eșantioane tocmai pentru a vă oferi un rezultat 100% corect.

Acest lucru contează foarte mult având în vedere că în prezent trebuie respectate o serie de reglementări impuse de Uniunea Europeană și bineînțeles legislația în vigoare a țări.

Tocmai pentru a putea garanta atunci când vine vorba de calitatea serviciilor noastre, am luat în considerare doar tehnologiile de ultimă generație și aparatura ultramodernă tocmai pentru ca rezultatuele să nu fie viciate. În plus, echipele de specialiști au ani de experiență și de pregătire teoretică atunci când vine vorba de analize chimico – fizice de orice fel, inclusiv de analize ape.

Bineînțeles că datorită faptului că vă punem la dispoziție un seriviciu complet și de cea mai bună calitate, pentru a fi capabili să facem acest lucru, prețurile pentru serviciile noastre sunt peste media generală disponibilă în acest moment, însă și calitatea acestora este cu mult peste aceeași medie generală.

Așadar, atât timp cât aveți nevoie de orice tip de analize ape, nu evitați să ne contactati, Labrom Bacău va face față oricărei provocări.

X